4 רעיונות לסגנונות מנות מיוחדות של אולם אירועים כשר במרכז הארץ

מנות פתיחה כשרות

לאחר בחירת האולם, ההחלטה הגדולה הבאה שאתם צריכים לקבל לקראת האירוע שלכם היא מה האורחים יאכלו. אולם האירועים ויטראז’ מציע לכם מבחר אפשרויות כשזה מגיע לרעיונות מיוחדים למנות, ואתם יכולים לבחור בין סגנון הגשת הארוחה בישיבה או כמזנון.

היום לנושא האוכל באירועים יש חשיבות עליונה במיוחד כשאתם מחפשים אולם אירועים כשר במרכז הארץ, ולאחר שתבחרו את סגנון ההגשה, תוכלו להתחיל לבחור את המנות שתרצו להגיש. כך, למשל, תוכלו לבחור בין ארוחות בסגנון משפחתי, תחנות מזון קטנות, קבלת פנים בסגנון קוקטייל, או דוכני האוכל המסורתיים.

כדי לעזור לכם להבין את סגנון ההגשה הטוב ביותר לאירוע שלכם, הנה כמה אפשרויות של סגנונות הגשה שאפשר לשחק איתם ולבחור את הסגנון הכי מתאים.

הסגנון הקלאסי שכולם מכירים: הגשת הארוחה לשולחן

אפשרות מסורתית זו מאפשרת לאורחים לשבת ליד השולחן ולבחור בין המנות המוצעות להן, בסגנון שהוא קצת רשמי. ברוב המקרים, האורחים יכולים לבחור בין מתאבנים, מנות פתיחה, מנות עיקריות וקינוחים, סלטים, לחמים ושתייה שמונחים על השולחן.

הקייטרינג של אולם אירועים כשר במרכז הארץ מאפשר לאורחים במקרים רבים בחירה מבין שניים או שלושה סוגים של מנות, ואפשרות נוספת היא לאפשר לכל אורח לבחור בין שתי מנות של חלבונים, כגון בשר או דגים.

אירוע בסגנון בופה

בופה כולל שולחנות ארוכים עם כל המנות של הארוחה שמוצגות ברחבי האולם. ברוב המקרים, יש מלצרים מאחורי המזנון, שמתארים לאורחים את המרכיבים של כל מנה, מה שחשוב במיוחד אם יש לכם אורחים עם אלרגיות שונות, והם מניחים את החלקים המתאימים של המנות על כל צלחת של אורח.

אם האירוע שלכם גדול, צוות אולם אירועים כשר במרכז הארץ מאפשר לכם להציב כמה שולחנות בופה עם אותם מאכלים, כדי שהאורחים לא יצטרכו להמתין זמן רב למנות שלהם, או להצטופף בתורים ארוכים, כמו גם לאפשר לאורחים רעבים לבקר שוב באותו שולחן בלי שייחסר כלום לאף אחד.

תחנות הגשה בשירות עצמי

האפשרות הזאת לא פחות מספקת מארוחה שמוגשת לשולחן, והיא מציעה הרבה יותר אפשרויות מאשר בופה. סגנון הגשה בשירות עצמי הפך להיות פופולרי ביותר במיוחד בקבלת הפנים באירוע. הקונספט שובר את תצוגות המזון שלכם, שלא כמו בופה שמנחה את כולם דרך האוכל באותו סדר, עם שולחנות שונים שמציעים מאכלים שונים, במקרים רבים לפי קטגוריה.

סגנון זה נחשב כשיטה מצוינת לתכנן ארוחה שלמה שמורכבת ממנות נושא. לדוגמא: אולם אירועים כשר במרכז הארץ שמציע מנות כשרות מרחבי העולם, והמנות יורכבו ממאכלים כשרים ממדינות שונות, שפזורים על השולחנות.

ארוחת ערב בסגנון משפחתי

בדומה לארוחת שישי, האורחים יושבים ליד כמה שולחנות גדולים שפזורים באולם, אבל במקום עשרים או שלושים שולחנות, יוצבו באולם ארבעה או חמישה שולחנות גדולים והאורחים יתקבצו סביבם ויאכלו ביחד בסגנון משפחתי, גם אם הם אינם מכירים זה את זה. הרעיון הוא של חיבור, שיתוף והיכרויות חדשות.

המלצרים מגישים את המנות לשולחן, וחלקים גדולים מהארוחה כבר ניצבים על כל שולחן במגשים גדולים, כך שהאורחים יכולים למלא צלחות משלהם. פשוט כמו לשבת לארוחת ערב בבית עם המשפחה!